Előfizetői tartalom

Megszüntet négy célállomást Budapestről a Ryanair

Portfolio
2 új célállomással bővíti budapesti kínálatát a Ryanair, májustól Düsseldorf és a dán Billund is bekerül a kínálatba. Megszüntetésre kerül viszont 4 úticél: Chania, Palma de Mallorca, Trapani és Rodosz, amit a gyenge kereslettel indokolt a légitársaság vezérigazgatója, Michael O'Leary a mai sajtótájékoztatóján. Az igényeknek megfelelően viszont megemeli a járatok számát Barcelona, London és Párizs felé.

30 útvonalat kínál ezután a Ryanair Budapestről, miután a gyenge kereslet miatt négy célállomást töröl a légitársaság. Az ír diszkont légitársaság kínálatából kikerül Kréta, Chania városa, Rodosz, a szicíliai Trapani és Palma de Mallorca. Viszont járatsűrítéseket jelentett be a légitársaság Budapestről Barcelona, Párizs és London felé, valamint két új célállomást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés