Előfizetői tartalom

Éveket kell még várni az állami nyugdíjszámlára

Portfolio
A nyugdíjpénztári rendszer átalakításakor a kormány többek között arra tett ígéretet, hogy az állami rendszer tagjainak egyéni számlákat fog létrehozni, amin majd megjelenik a pénztárakban tartott pénz egyenlege virtuálisan. Több határidő is volt a végleges bevezetésre, azonban egy frissen elfogadott törvénymódosítás szerint legalább 2015-ig kell várnunk, hogy az egyéni számlák elkészüljenek - írja az orgio.hu.

A frissen elfogadott törvénymódosítás szerint 2015-ig eltolta a kormány az egyéni nyugdíjszámlák felállításának határidejét, miközben korábban arról lehetett hallani, hogy már ebben az évben befejeződhet a folyamat. A határidő kitolására azért van szükség, hiszen a vártnál sokkal lassabban megy az adatok összegyűjtése, rendszerezése és egyeztetése. Az Emberi Erőforrások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés