Előfizetői tartalom

Miért a CIG Pannónia nyerte meg a BKV-tendert?

Portfolio
Kedden este jelent meg a CIG Pannónia közleménye, mely szerint a jövőben a társaság biztosítja a BKV mintegy 12 ezer dolgozóját, miután megnyerte a BKV közbeszerzési tenderét. A tender körülményeivel és várható üzleti hatásával kapcsolatban a közlemény szűkszavú, kérdéseinkre Sándor Benedek, a biztosító befektetői kapcsolattartója válaszolt.

Járai Zsigmond, a CIG Pannónia Életbiztosító felügyelőbizottságának elnöke és Gaál Csaba, a társaság vezérigazgatója is meghívott előadója a Portfolio.hu március 22-én megrendezésre kerülő Biztosítási Konferenciájának, melyen a hazai biztosítási szakma legjelentősebb szereplői vitatják meg a szektor kilátásait. Jelentkezzen Ön is a rendezvényre! Kapcsolódó cikkünk2011.02.15...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés