Előfizetői tartalom

Beismerték: bírságra készül a Deutsche Bank a kamatbotrány miatt

Portfolio
Céltartalékot képzett a Deutsche Bank a londoni bankközi kamatláb, a Libor manipulációjával kapcsolatos esetleges veszteségek miatt - közölte Stephan Leithner, a bank igazgatóságának tagja. Ez az első eset, hogy az eurózóna legnagyobb eszközállománnyal rendelkező bankja ilyen bejelentést tesz. A tartalék összege nem ismert.

Szerdai német parlamenti meghallgatásán Stephan Leithner, a Deutsche Bank jogszabályi megfelelésért felelős (compliance) igazgatója elismerte: a bank céltartalékot képzett arra az esetre, ha a Libor manipulációjával kapcsolatos hatósági gyanú miatt kifizetést kell tennie. A Deutsche Bank egyike annak a tucatnyi pénzintézetnek, amelyek ellen vizsgálatot folytatnak a hatóságok....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés