Előfizetői tartalom

Devizahiteles mentőcsomag: így ellenőrizhetik a lakáscélt

Portfolio
Reménykedésre ad okot a papíron szabad felhasználású, valójában lakhatási célú hitelt felvevők számára a mai Napi Gazdaságban bemutatott lehetőség. Egyúttal csalódottak lehetnek, akik befektetési céllal vettek fel lakáscélú hitelt: egyetlen információkéréssel könnyedén megállapítható, ki jogosult az újabb adósmentő programra azért, mert valós lakhatási célra vette fel a hitelt.

Megoldható a kormányzat újabb devizahiteles-mentő programja esetében − összhangban a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által jelzettel −, hogy valóban csak azok számára legyen elérhető a könnyítés, akik nem spekulációs jelleggel vásároltak/építettek házat vagy lakást - írja a lap, mely szerint minimális adminisztráció mellett egyetlen információkéréssel könnyedén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés