FONTOS Új benzinárstop az asztalon, a kormány jövő héten tárgyal róla
 
Előfizetői tartalom

Gyors végtörlesztés, lépés a stabilitás felé

Portfolio
Az igény benyújtásától (legkésőbb december 30.) számított 60 napon belül rendeznie kell valamennyi fizetési kötelezettségét annak, aki kedvezményesen szeretné végtörleszteni devizahitelét - derül ki abból a módosító javaslatból, melyet az Országgyűlés Gazdasági és informatikai bizottsága nyújtott be hétfőn a végtörlesztésről szóló jogszabály-módosítások parlamenti szavazása előtt. A javaslat emellett gyakorlatilag kizárja a hitelközvetítőket a forinthitelezési folyamatból. A módosítások érezhetően normalizálnak az eredeti törvényjavaslaton, s a pénzügyi stabilitást szolgálják.

Rogán Antal pénteken benyújtott törvénymódosító javaslata értelmében december 30-égi igényelhetik a deviza alapú jelzáloghitellel rendelkezők hitelük kedvezményes végtörlesztését. A Gazdasági és informatikai bizottság mai módosító javaslata értelmében ugyanakkor ezt követően két hónapon belül végtörlesztenie is kell az ügyfélnek. Vagyis aki megtakarításból nem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés