Előfizetői tartalom

Heteken belül bankválság jöhet Európában (Exclusive Analysis)

Portfolio
Igen pesszimista hangvételű tanulmányt tett közzé az Exclusive Analysis névre hallgató elemzőcég, melyben sok lehetséges szcenáriót megvizsgáltak, és úgy vélik 65%-os valószínűséggel november 23-26 között bankválság következik be Európában. Erre azt követően kerül sor, hogy Görögország csődbe megy, az olasz bankokat pedig megrohanják - írja a CNBC.

Sokféle szcenáriót vizsgáltak meg az Exclusive Analysis elemzői, és figyelmeztetnek, hogy rohamosan csökken annak a valószínűsége, hogy az EU döntéshozói megfelelően kezelni tudják az európai adósságproblémákat. A szakértők úgy vélik a legvalószínűbb kimenetel egy hirtelen kirobbanó pénzügyi válság. A legrosszabb szcenárió esetében az Exclusive Analysis szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés