Előfizetői tartalom

Változik az életbiztosítások adószabályozása

Portfolio
Több adószabály is bevezetésre/módosításra kerül az életbiztosítások esetében 2013-tól. Ezeket Honyek Péter (NGM) ismertette a Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) mai konferenciáján. A hétfői parlament szavazás után a szabályok még nem véglegesek (kisebb módosítások elképzelhetők), a Magyar Közlönyben két hét múlva várhatóan már olvashatók lesznek.

A CIG Pannóniát leginkább érintő változásokról:Kapcsolódó cikkünk2012.11.13Döntött a Parlament - Örülhetnek a CIG Pannóniánál és a Brokernetnél2012.11.09Matolcsy kezében a Brokernet és a CIG Pannónia sorsaA mostani szja-módosítások újrakodifikálják a biztosítások adókötelezettségét - ismertette Honyek Péter, az NGM Személyi Jövedelemadó Osztály képviselője....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés