Előfizetői tartalom

Jöhet az új árfolyamrögzítés - Segítünk számolni

Portfolio
Az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottsága hétfői ülésén egyhangúlag támogatta a nemzetgazdasági miniszter által beterjesztett törvénymódosító javaslatot, amely az árfolyamrögzítést 60 hónapig, de legfeljebb 2017. június végéig terjeszti ki - tudósított az MTI. A törvény elfogadása esetén 2012. április 1-jén lép hatályba, a Pénzcentrum.hu alábbi kalkulátora pedig kiszámolja a várható törlesztőrészletet.

Nátrán Roland, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára szóbeli kiegészítésében elmondta: a devizakölcsön havi törlesztőrészletének árfolyamgát feletti részéből a kamatrészt a bankok és az állam vállalja magára, a hiteladósnak csak a tőkerészt kell majd megfizetnie a gyűjtőszámlahitelre vonatkozó szabályok szerint. A módosító javaslat azt rögzíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés