Előfizetői tartalom

Kivonulást fontolgathat az UniCredit is

Portfolio
Újragondolhatja az UniCredit a magyarországi jelenlétét, amennyiben a kormány új adókat vet ki a bankokra. A bankok terhe közelít az elviselhetetlenhez - nyilatkozta Gianni Franco Papa, az UniCredit közép- és kelet-európai vezetője Bécsben a Reuters beszámolója szerint. Ukrajna helyzetét jobbnak ítéli meg a bankvezér, mint a versenytársak.

Az UniCredit a cikk megjelenése óta pontosította az elhangzottakról szóló sajtóbeszámolókat:Kapcsolódó cikkünk2013.12.03UniCredit: itt valami félreértés vanBécsben újságíróknak Gianni Franco Papa úgy fogalmazott: az UniCreditnek "felül kell vizsgálnia magyarországi üzletét, ha Budapest az adók újabb körét veti ki a bankokra". Az adó önmagában nem ok a távozásra, de...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés