Előfizetői tartalom

Kivonult Magyarországról az Axa biztosító

Portfolio
A francia Axa bejelentette: lezárta magyarországi biztosítási érdekeltsége, az Axa Biztosító eladását az osztrák Vienna Insurance Group számára. A magyar érdekeltség eladása 50 millió eurós veszteséget jelentett az Axának, amelyet még a 2013-as adózott eredménye terhére számolt el a biztosító. Az Axa Bankot nem érinti a tranzakció.

Már december 23-án bejelentette a vevő és az eladó is, hogy kivonul Magyarországról a francia Axa biztosító, leánycégét ugyanis az osztrák Vienna Insurance Group (VIG) veszi meg. Az eladási árat nem közölték.Kapcsolódó cikkünk2013.12.23Kivonul Magyarországról az Axa biztosítóA VIG már jól ismert Magyarországon, ha nem is ezen a néven: a multibrand stratégia jegyében megtartotta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés