Előfizetői tartalom

Magyarország lett egy kicsit a Generali központja

Portfolio
A magyar leánycéggel való megelégedettség egyértelmű jelének tartják a Generali-Providenciánál, hogy az anyacég Generali PPF Holding élet- és nem-életbiztosítási kompetenciaközpontját egyaránt Magyarországon hozzák létre. E két központot a Generali-Providencia két vezérigazgató-helyettese, Paál Zoltán és Ilics László vezeti. Paál Zoltán a Generalinál bekövetkezett változásokról beszélt a Portfolio.hu-nak.

A Generali PPF Holding több országban is kompetenciaközpontot állított fel, hogy előmozdítsa a biztosítócsoport régiós érdekeltségeinél felhalmozódott, heterogén tudás hatékony felhasználását, az információátadást és a segítségnyújtást - mondta el Paál Zoltán. Ennek megfelelően többek között makrogazdasági és értékesítési kompetenciaközpont is alakult, Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés