Előfizetői tartalom

Megvan az első: így robbantja ki egy bank a forinthitel-háborút

Portfolio
Várhatóan jövő héten lép hatályba a deviza alapú jelzáloghitelek kedvezményes árfolyamon való végtörlesztéséről szóló jogszabály, nem véletlen tehát, hogy a nagybankok nem álltak még elő az új helyzetre szabott, hitelkiváltást segítő forinthitel-termékükkel. Csütörtökön még azt latolgattuk, vajon melyik bank lesz az, amelyik kirobbanthatja a forinthitel-háborút. Egy olvasónk levele nyomán mára pedig kiderült: a Pannon Takarék Bank lett ez a hitelintézet. Úgy tudni, rajta kívül más, hazai tulajdonú kisbankok és takarékszövetkezetek is minden korábbinál nagyobb készülődéssel várják az új ügyfelek rohamát.

A Portfolio.hu úgy tudja, mindezidáig egyetlen hitelintézet sem lépett a nyilvánosság elé olyan hiteltermékkel, mely célzottan a devizahitelüket kedvezményes árfolyamon kiváltani szándékozóknak szól. Egy kivétellel: ez a takarékszövetkezetből idén bankká alakult, komáromi székhelyű Pannon Takarék Bank. A hitelintézet saját honlapján és emellett egy rendkívüli gyorsasággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés