Előfizetői tartalom

Mit hozhat az OTP holnapi gyorsjelentése?

Portfolio
Az OTP Bank holnap hajnalban teszi közzé második negyedéves számait. Az előző negyedévhez hasonlóan a bank most is saját elemzői konszenzust készített, a becslések 16 elemzőház előrejelzéseiből állnak össze. A múlt hét pénteken közzétett konszenzushoz képest a konszolidált adózott eredmény valamivel alacsonyabb lett a most közzétett konszenzusban.

Az idei első negyedévtől valamivel elmaradó, az egy évvel korábbi hasonló időszakhoz képest viszont jelentősen megugró konszolidált adózott eredményről adhat számot holnapi gyorsjelentésében az OTP. Az év/év alapú komoly növekedés mögött az áll, hogy a bank 2010 második negyedéves eredményét jelentős egyszeri tételek terhelték. Egyrészt a vártnál nagyobb céltartalékot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés