Előfizetői tartalom

Nagy devizahiteles bejelentés készülődik

Portfolio
A Magyar Bankszövetség képviselőivel tárgyalt ma délután a nemzetgazdasági miniszter a devizahitelek problémájának megoldásáról - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. A devizahiteles téma várhatóan szerepelni fog a kormány szerdai ülésén is, és hamarosan döntés születhet az első devizahiteles csomagról, amely a jogszerűtlenségeket (egyoldalú kamatemelések és árfolyamrés) lesz hivatott kiküszöbölni.

A Nemzetgazdasági Minisztériumban megtartott megbeszélésen Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, Orbán Gábor adó- és pénzügyekért felelős államtitkár, Greinstetter Balázs kabinetfőnök, valamint Patai Mihály, a Bankszövetség elnöke és Becsei András alelnök vett részt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium anélkül, hogy részleteket árult volna el a megbeszélésről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés