Előfizetői tartalom

Nem csak eladni, szolgáltatni kell (Papp Edit)

Portfolio
Mindenkinek a tőke a legdrágább, ezért igyekszik olyan dolgokat kitalálni, melyekhez kevés kell belőle. A hitelezéshez kell a legtöbb, így minden banknak az a célja, hogy olyan szolgáltatásokat vezessen be, amelyeknek jutalékoldaluk is van - véli Papp Edit, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója. A hitelintézetnek jó alapjai vannak ahhoz, hogy középtávon bejusson a három legnagyobb magyar bank közé.

Az Erste fiókjainak száma elérte a 200-at, eközben azonban a többi banknál is megfigyelhető egy fiókbővítési hullám. Mire elég ez a 200 fiók? Célszerű-e még tovább bővíteni? Jelenleg, 2008-ban Magyarországon ennyi elég. Az Erste Bank stratégiája arra épül, hogy a magyar gazdaság fejlődése, a magyar lakosság életszínvonala közelít a nyugat-európai szinthez. Azért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés