Előfizetői tartalom

Osztalékot csökkent, de terjeszkedést tervez a Generali

Portfolio
Tetemes összegű görög állampapír-leírásai miatt 56%-kal 20 centre csökkentette osztalékát az olasz Generali. Európa harmadik legnagyobb piaci értékű biztosítója ugyanakkor azt is közölte, hogy maradt pénzügyi lehetősége a közép-európai terjeszkedésre, így például megvásárolja a Generali PP Holding kisebbségi részesedését 2014 végéig - írja a Wall Street Journal.

Hasonló témákról is szó esik a Portfolio.hu egy hét múlva megrendezésre kerülő Biztosítási Konferencia 2012 című rendezvényén. Regisztráljon Ön is az eseményre! Az osztalékcsökkentéssel olasz cégek hosszú sorához (pl. Telecom Italia, Intesa Sanpaolo, Enel) csatlakozott a Generali. Giovanni Perissinotto vezérigazgató ugyanakkor jobb időket ígérve közölte: céljuk, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés