Előfizetői tartalom

Patai: így elfogadhatatlan a kormány devizahiteles ultimátuma

MTI
A bankrendszer tagjai sikerként könyvelik el a Növekedési Hitelprogramot és szeretnék folytatni - hangsúlyozta Patai Mihály, a Magyar Bankszövetség elnöke kedden a Magyar Nemzeti Bankban tartott bankárreggelit követően újságíróknak. A bankszövetségben hétfőn komoly vitát folytattak a devizahitelekkel kapcsolatban, és bár ismerik az erőviszonyokat, a november 1-jei ultimátumot a mostani formában nem tudják elfogadni, mert a bankrendszer, a bankok nem tudják a kormány támogatása nélkül a problémát megoldani - közölte Patai.

Összefoglalónk a Növekedési Hitelprogramról:Kapcsolódó cikkünk2013.09.09Tündérmesébe illő sztori lett Matolcsy ingyen hitelébőlA Növekedési Hitelprogram is terítékre kerül a Portfolio.hu konferenciáján. Regisztráljon Ön is! A Magyar Nemzeti Bank elnöke a hazai vezető kereskedelmi bankok első számú vezetőit hívta bankárreggelire kedden.Ennyit közölt a bankárreggeliről...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés