Előfizetői tartalom

Rogán: jön az ingyenes készpénzfelvétel (2.)

MTI
|
Portfolio
Jövő év február 1-jétől havonta kétszer lehet majd ingyenesen készpénzt felvenni a pénzkiadó automatákból, összesen 150 ezer forintot - közölte Rogán Antal, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. A politikus azt mondta, hogy az egyéni képviselői indítványt még ma benyújtják, de már több részletet is elárult a megvalósítás módjáról.

Ez a menetrend az Országgyűlésnek még pénteken benyújtják az ingyenes készpénzfelvétel lehetőségét garantáló egyéni képviselői indítványt, a tervek szerint november 11-én fogad el a parlament, a kihirdetése pedig november 21-ére várható, így "lesz két hónap alkalmazkodási ideje a pénzintézeteknek". A kormánypárti politikus szerint ez elegendő a működési feltételek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés