Előfizetői tartalom

Valószínűleg nem vonul ki a Raiffeisen egyelőre

Portfolio
Ma összehívták a Raiffeisen Bank dolgozóit, hogy arról tájékoztassák őket, mégsem jött létre a bank eladása - írta a 444.hu. A Portfolio.hu azonban cikkünk első megjelenése után úgy értesült, összehívásra nem került sor, de könnyen elképzelhető, hogy még ma bejelentés érkezik arról, hogy tényleg nem jött össze az ügylet. Utóbbi információt erősíti Varga Mihály keddi nyilatkozata is.

Mindössze egy euróért venné meg a Széchenyi Bank a Raiffeisen Bankot - értesült kedden a Napi.hu. A lap szerint ennyiért a vevő vállalná, hogy átveszi a társaság rossz minőségű hitelállományát is. A hír azt jelentheti, hogy a következő évek veszteségpótlásaival a költségvetést terhelik meg.Kapcsolódó cikkünk2014.01.07Egy euróért vinnék Töröcskeiék a Raiffeisent...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés