Előfizetői tartalom

Varga Mihály üzent a bankoknak - Csak a forintosítás jöhet szóba (2.)

Portfolio
Nincs forrás a költségvetésben a devizahitelesek megsegítésére. Akár a bankokkal, akár nélkülük, lesz mentőcsomag ősszel - üzente tegnap Varga Mihály a bankoknak a TV2-n. A Magyar Nemzet úgy tudja, a kormánynál csakis a forintosítás jöhet szóba, a bankszövetségnek erre kell kidolgoznia egy javaslatot augusztus 23-áig.

A magyar költségvetésnek nincs elég forrása a devizahitelesek megmentésére. Ha meg tudunk állapodni a Bankszövetséggel, akkor kompromisszumos javaslat születhet erről ősszel a parlamentben, de ha nem, akkor a kormány önálló javaslatot tesz majd - mondta Varga Mihály a TV2-nek szerdán. Rogán Antal, a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője a múlt héten hasonlóképpen nyilvánult...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés