Előfizetői tartalom

Varga szerint 1-2 bank mérlegeli a kivonulást

Portfolio
Egy-két bank esetében reális mérlegelési kategóriában van a kivonulás lehetősége - válaszolta kérdésre Varga Mihály a péntek délelőtti államháztartásról szóló sajtótájékoztatón. Egy másik kérdésre válaszolva elmondta, hogy jelenleg körülbelül 15 ezer pénztárgép került online bekötésre, most pedig az a feladat, hogy reális határidőt határozzanak meg a kereskedők számára. Erről hétfőn tesz bejelentést a minisztérium.

Bankkivonulásról Ezután rögtön hozzátette, hogy a magyar bankok helyzete stabil. Nagy változásra ezért a költségvetés szempontjából nem kell számítani, és így a bankadó esetében sem kell számítani nagy változásra - mondta. A külföldi bankok esetleges kivonulásának kérdése azok után került ismét a figyelem középpontjába, hogy Matolcsy György jegybankelnök...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés