Előfizetői tartalom

Csányi Sándor a leggazdagabb magyar

Portfolio
A leggazdagabb magyarokról szóló listát újfent publikálták, a lista elején Csányi Sándor áll, őt követi Várszegi Gábor és a Bige László. A korábban dobogós Demján Sándor a negyedik helyet szerezte meg, mivel a becslések szerint vagyona 35 milliárd forinttal csökkent. Az élbolyba egyre több szereplő tudta felkapaszkodni magát, a Docler Holding vezetője Gattyán György például a 15. helyről az 5.-re ugrott, vagyona 33 milliárd forintról 98 milliárd forintra emelkedett - derül ki a Napi Gazdaság összeállításából.

A válság ellenére a leggazdagabb magyarok összvagyona 2012-re 108 milliárd forinttal 2224 milliárd forintra emelkedett egy év alatt. A növekedés jelentős része az top 15-nek köszönhető, az ötödik és a hatodik helyre az új generációs tagjai kerültek fel, a Docler Holdingot vezető Gattyán György és a LogMeInt sikerre vivő Anka Márton személyében. A lista első három foka...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés