Előfizetői tartalom

Megdicsérte a magyar adórendszert a pornómilliárdos

Portfolio
Régebben zavarta a pornómilliárdos megnevezés, de mára már élete részévé vált - árulta el az ATV-n csütörtök este sugárzott interjúban Gattyán György. Magyarország harmadik leggazdagabb embere beszélt arról, hogy amerikai tőzsdei bevezetést terveznek, elmondta, hogy 400-500 millió dollárnál is többet érhet a cége. Szerinte nincs olyan, hogy sikertelenség és fel kell ismerni azokat a helyzeteket, amikor az ember nem tud hibázni. Cégének Luxemburgba történő áthelyezéséről annyit mondott, hogy ezt már régóta tervezik és annak a folyamatnak az egyik állomása, hogy világszinten ismert legyen a társaság. Cáfolta azokat a híreket, hogy az adórendszer miatt költözteti ki cégét, véleménye szerint ugyanis adózás szempontjából ma Magyarország az egyik legjobb ország.

A pornóbizniszről: - régebben zavarta a sajtóban elterjedt pornómilliárdos kifejezés, de ma már része az életének - nincs a pornómilliárdos kifejezéssel baj, csak azzal, hogy mindent ezzel próbálnak eltakarni - abszolút nem ért egyébként a számítástechnikához, a kezdetek óta kihagyja a számítógépleckéket - attól számított újdonságnak a LiveJasmin.com honlap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés