Előfizetői tartalom

Tudja Ön, hol él a legtöbb milliomos?

Portfolio
Egy év leforgása alatt csaknem 3 millióval bővült a milliomosok száma a világban. A legtöbb milliomos az Egyesült Államokban van, de nem itt élnek a legsűrűbben, hanem Katarban, ahol minden hatodik háztartás milliomos. Az elkövetkezendő öt évben folytatódhat a vagyongyarapodás, különösen a 100 millió dollárnál nagyobb vagyonnal rendelkezők gazdagodhatnak - derül ki a BCG tanulmányából.

3 millióval több milliomos van, mint egy éve Évről évre bővül a milliomosok száma a világban, 2013 végén már 16,3 millió olyan háztartás volt világszerte, amely dollárban számítva milliomos volt (ez alatt a legalább 1 millió dollárnyi vagyonnal rendelkező háztartásokat érti a BCG ). Ez közel 3 millióval több, mint egy évvel korábban és az összes háztartás 1,1%-ának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés