Előfizetői tartalom

Richter: pozitív hír a cariprazine-ról (2.)

Portfolio
A cariprazine-nal kezelt mániás betegek szignifikáns tüneti javulást mutattak a placebóval kezelt betegekhez képest az előzetes vizsgálatok szerint - tette közzé a Richter. Az adatok további elemzésére a következő hetekben kerül majd sor. A hír alapvetően pozitív, de a fő indikációra, a skizofréniára vonatkozóan semmiféle következtetés nem vonható le belőle.

A Richter és a Forest Laboratories közzétette a cariprazine-nal (RGH-188), egy új, fejlesztés alatt álló antipszichotikus gyógyszerkészítménnyel I. típusú bipoláris betegségben szenvedő, akut mániás betegek körében végzett fázis III vizsgálat előzetes eredményeit. Az elsődleges vizsgálati végpont, a Young Mania Rating Scale (YMRS) tekintetében az adatok szerint a cariprazine-nal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés