Előfizetői tartalom

Százmilliókon segíthet a napenergia

Portfolio
Az elmúlt 30 év legnagyobb sikerét aratták az ellenzéki erők az indiai választásokon. Az alsóházi többségtől elemzők és piaci szereplők az indiai reformok folytatását remélik. Az új kormánypárt választási programjában többek között energetikai fejlesztéseket ígért, melynek keretében több száz millió emberhez juttatnák el az elektromos áramot. Az indiai hálózati adottságokat tekintve a program egyik nyertese a napenergia-szektor lehet, mely a következő években a globális napenergia-piac egyik növekedési motorja lehet.

Megvan a többség, jöhetnek a reformok A világ legnépesebb országában április 7-én kezdődött a kilenckörös parlamenti választás, melyen elsöprő, az utóbbi 30 év legnagyobb sikerét aratták az alsó házban a korábban ellenzéki Bharatiya Janata Party (BJP) és szövetségesei, megszerezve a stabil kormányzáshoz szükséges szavazatok többségét. Az új kormánypárt illetve...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés