Előfizetői tartalom

17 millió előfizetőt szerzett a Telenor

Portfolio
Alapvetően jól sikerült 2013 a Telenor csoportnál, bár a vállalat bevételei csökkentek Európában (ezen belül Magyarországon is), Ázsiában még mindig van növekedés, így csoportszinten is emelkedtek a bevételek. A cégcsoport előfizetőinek száma 17 millióval nőtt tavaly, a kilátásokkal kapcsolatban pedig optimizmusra ad okot, hogy a Telenor a 60 milliós Mianmarban terjeszkedik.

Folytatódott a növekedés Tovább növelte az árbevételét a Telenor csoport, a tavalyi negyedik negyedévben 1%-os, az év egészében pedig 2,2 százalékkal emelkedtek a bevételek, ami részben annak köszönhető, hogy a vállalat tovább növelte a piaci részesedését a fontosabb piacain, az év egészében globálisan 17 millióval nőtt az előfizetői tábor, csak tavaly az utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés