Előfizetői tartalom

Az egész világ az Apple-vezért gyászolja

Portfolio
Tegnap éjjel 56 éves korában elhunyt Steve Jobs, az Apple alapítója és elnöke, a technológia világának ikonikus alakja. A világ gyászol, hiszen egy kiváló üzletembert és egy nagy felfedezőt veszített el. Halálának hírére még Barack Obama is részvétét fejezte ki. Az alábbiakban összegyűjtöttük a politikusok és a nagy vállalatvezetők nyilatkozatait az Apple alapítójának halálhírére.

Kapcsolódó cikkünk2011.10.06Elhunyt Steve Jobs"Steve volt az egyik legnagyobb amerikai feltaláló - elég bátor volt ahhoz, hogy másképp gondolkozzon, elég magabiztos volt ahhoz, hogy higgyen benne, hogy képes megváltoztatni a világot és elég tehetséges volt ahhoz, hogy ezt meg is tegye." (Brack Obama, amerikai elnök) "Az Apple elvesztett egy látnokot és egy kreatív zsenit, a világ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés