Előfizetői tartalom

Itt vannak a számok: mégsem fogy olyan jól az új iPhone

Portfolio
Közzétette az Apple legújabb okostelefonja eladási adatait, amelyekből kiderül, hogy 5 millió darab iPhone 5-öt adott el az értékesítés első hétvégéjén. A szám alacsonyabb, mint amire sokan számítottak, az elemzői várakozások ugyanis 6-10 millió darab között szóródtak. Az Apple részvényei esnek a hírre, 2%-os mínuszban jár az árfolyam a nyitás előtti kereskedésben.

"Hihetetlen" a kereslet az iPhone 5 iránt 5 millió darabot értékesített legújabb okostelefonjából az Apple a piacra dobást követő első hétvégén - derül ki a vállalat közleményéből. A cég közlése szerint az iPhone 5 iránti kereslet "hihetetlen" és már az előrendelések során elfogytak a készletek, amelyeket az első napokra tartogattak, így a rendelések egy részére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés