Előfizetői tartalom

Kínai mobilt venni? Már egyáltalán nem ciki!

Portfolio
Néhány éve még a kínai okostelefonok egyet jelentettek a fogyasztók fejében az olcsó, androidos készülékekkel. Mostanra azonban ez megváltozott. A kínai távközlési óriások, mint a ZTE, a Huawei, vagy a Lenovo olyan telefonokat dobtak piacra, amellyel a felső kategóriában is megállják helyüket. Ennek is köszönhető, hogy egyre nagyobb részt hasítanak ki az okostelefonok piacából: jelenleg a Huawei már a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártójának számít a Samsung és az Apple után.

Hódító útjukra indultak a kínai mobilgyártók Az első iPhone piacra dobásával valóságos forradalmat indított el 2007-ben az Apple a mobiltelefonok piacán. Ekkor vette kezdetét az okostelefonok korszaka, versenyfutás indult a nagy technológiai cégek között, hogy a legjobb tudású, legtrendibb készülékekkel jelenjenek meg. A harcba az ázsiai cégek is beszálltak, akik a Google...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés