Előfizetői tartalom

Mártha: minimum 8-10 évig veszteséges lehet az állami mobilcég

Portfolio
Tartósan veszteséges lehet az állami mobiltársaság, még abban az esetben is, ha az állami vállalatok munkavállalóit és az önkormányzati alkalmazottakat is átveszi az új szolgáltató, mondta Mártha Imre az Elmib csoport vezérigazgatója az index.hu-nak. Hasonló véleményt fogalmazott meg lapunknak adott interjújában Christopher Mattheisen is, aki úgy vélte, egy negyedik szereplőnek igen nehéz lenne érvényesülnie a hazai mobilpiacon abban az esetben, ha üzleti alapon működik és profitcélokat követ.

Masszívan veszteséges lehet az új mobilcég Minimum az első nyolc-tíz év masszívan veszteséges lesz, ami azért már az energetikai szektorban is soknak tűnik, ahol pedig hosszú távon tervezünk, véli Mártha. A három jelenlévő céggel nem lesz könnyű felvenni a versenyt. "Már szinte látom az internetes viccelődést: Nincs megelégedve mobilszolgáltatója lehallgatási módszereivel?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés