Előfizetői tartalom

Olcsóbb iPhone-t dobhat piacra az Apple?

Portfolio
Növelheti előnyét idén a Samsung az Apple-lel szemben az okostelefonok globális piacán annak köszönhetően, hogy szélesebb termékportfolióval rendelkezik - írja a Reuters a Strategy Analytics elemzőjének véleményére hivatkozva. Szakértők szerint az Apple akár egy olcsóbb iPhone-nal is megjelenhet az alsóbb kategóriás készülékek piacát megcélozva, ahogy azt az iPaddel is tette. Van, aki úgy gondolja, hogy néhány hónapon belül már jöhet az iPhone mini.

Idén 35%-kal növekedhetnek a Samsung okostelefon-értékesítései globális szinten, amivel a dél-koreai óriás növelheti előnyét a piacon az Apple-lel szemben - véli a Strategy Analytics elemzője. A dél-koreai technológiai óriást az segítheti, hogy szélesebb termékportfolióval rendelkezik, mint versenytársa. "A Samsung több szegmensben van jelen és ez lehetővé teszi, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés