Előfizetői tartalom

Új korszak kezdődik a napenergiában

Portfolio
Egy új korszak születésének lehetünk tanúi a napenergiában - fogalmazott Fatih Birol, a Nemzetközi Energiaügynökség (IEA) ügyvezető igazgatója a szervezet legújabb jelentésének szerdai bemutatásán. Az IEA szerint a megújuló energiaforrások annál is jóval gyorsabban fognak terjedni, mint amit 2016-os jelentésében várt, így részarányuk öt év múlva 29 százalékot érhet el a globális energiamixben, szemben a korábban várt 24 százalékos súllyal.

Energy Investment Forum 2017 Erről és az energiagazdaságban zajló egyéb aktuális folyamatokról is szó lesz a Portfolio Energy Investment Forum 2017 konferencián. Még nem késő regisztrálni. Információ és jelentkezés Az IEA adatai szerint a tavalyi évben 50 százalékkal több, 74 gigawatt fotovoltaikus (PV)...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés