Előfizetői tartalom

Újabb brókercégnél ketyeg a bomba?

Portfolio
A Buda-Cash-botrány után újabb bomba ketyeghet a brókerpiacon, információink szerint ugyanis akadoznak a kifizetések a ciprusi székhelyű, Magyarországon is aktív IronFX-nél. Megkeresésünkre a ciprusi tőzsdefelügyelet megerősítette, hogy jelenleg vizsgálat folyik a cég ellen, és hogy rengeteg ügyfélpanaszt kapnak a kereskedési tőke visszautalásának megtagadása miatt. A cég egy Londonban dolgozó értékesítési menedzsere kérdésünkre kifejtette, a kiutalások a bónusz rendszerrel visszaélő ügyfelek tranzakcióinak kivizsgálása miatt akadoznak.

Kínában kezdődtek a gondokAz IronFX vesszőfutása még nyáron, Kínában kezdődött. A kínai sajtó tavaly augusztusban számolt be arról, hogy kínai ügyfelek nem kapják vissza pénzüket a brókercégtől. Kínában az ügyfelek egy Global Investment Group nevű cég weboldalán kereskedtek (www.ighgl.com), amelyet kínai források szerint az IronFX tulajdonolt és működtetett. A feldühödött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés