FONTOS Visszatér a rettegett benzinárstop?! Hajszálnyira vagyunk az autósok rémálmától
 
Előfizetői tartalom

Változhat a BUX-kosár összetétele

Portfolio
A márciusi BUX-kosárfelülvizsgálat óta újabb 6 hónap telt el, így a BÉT a napokban újra górcső alá veszi a kosarat. A Portfolio.hu ezúttal is utána járt, hogy milyen változásokra lehet számítani a budapesti elit klubban. Mivel a BÉT a legutóbbi felülvizsgálat előtt enyhített az indexbe kerülés feltételein, így az előző fél évben 13 komponense volt a vezető hazai indexnek. A soron következő fél évben a BUX-komponensek száma 15-re emelkedhet, miután a Biomedical és az OPIMUS is hozta a felvételhez szükséges minimális 3 kritériumot. Mivel azonban a Synergon ezúttal csak 1 feltételt tudott teljesíteni, így a következő felulvizsgálat során (március), amennyiben újra elvét legalább 3 kritériumot, várhatóan kikerül a kosárból. Az elit klubba az öt nagypapír és a már említett Biomedical és OPIMUS mellett az Appeninnek, a CIG Pannóniának, a Danubiusnak, az FHB-nak, a Nyomdának, a PannErgynek és a Rábának ezúttal is sikerült felvételt nyernie.

Újra felülvizsgálják a BUX-kosarat A legutóbbi BUX-kosárfelülvizsgálat óta újabb 6 hónap telt el, így szeptemberben a BÉT közzéteszi a következő hat hónapra vonatkozó BUX-tagok listáját. Az utóbbi években nem egyszer fordult elő, hogy a BUX-kézikönyv által előírt, a tagok számára vonatkozó minimum (12) is komoly kihívásnak bizonyult, így a BÉT kézikönyve február...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés