Előfizetői tartalom

Végül Szlovákiában előbb épül fel az új Mercedes-gyár?

Olyan híresztelés jelent meg a szlovák biztweet.eu oldalán, amely szerint a Daimler-csoport bővítené gyártókapacitásait Európában, ennek érdekében pedig új autógyárat építenének fel. A portál információi szerint az egyik lehetséges helyszín Szlovákia. Mivel csak egy rövid híresztelésről van szó, nem tudni pontosan azt sem, hogy milyen új modell gyártására kerülhetne sor. De ha arról lenne szó, hogy a régóta ígért hazai bővítés kerülne veszélybe és Magyarországnak harcolnia kellene a németek kegyeiért, lenne több ütőkártya is a kezünkben.

Autó- és motorgyár épülhetne a szomszédbanAz oldal úgy értesült, hogy a Mercedes számára építenének egy olyan üzemet, ahol a luxusautó-gyártó egyik új modelljét készítenék, illetve épülne még egy gyár, ahol a Daimler számára gyártanának motorokat. A Mercedes-Benz megkeresett vállalati szóvivője, Cars Matthias Krust a portál kérdésére elmondta, hogy igaz az a feltételezés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés