Előfizetői tartalom

Veszik a fegyvert, mint a cukrot

Portfolio
A vártnál jobb gyorsjelentéssel állt elő tegnap zárás után a Smith & Wesson, a nyitás előtti szakaszban 3%-os emelkedést mutat az árfolyam. A cég árbevétele 48%-kal emelkedett a megelőző év hasonló időszakához képest. Ezzel párhuzamosan az egyik elemző cég is jelentősen megemelte az idei üzleti évre vonatkozó egy részvényre jutó eredményvárakozását, valamint célárát.

A Smith & Wesson folytatólagos tevékenységből származó második negyedéves egy részvényre jutó eredménye az elemző konszenzus 16 centet felülmúlva 21 centet tett ki, mely a tavalyi évben elért 19 centet is felülmúlja. A teljes egy részvényre jutó eredmény 31 cent volt, ami a tavalyi 2 centes veszteséghez képest jelentős javulás. A menedzsment osztalék kifizetése helyett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés