FONTOS Megütötték a forintot, egyre közelebb a 400-as euró
 
Előfizetői tartalom

"A legolcsóbb energia az el nem fogyasztott energia"

Portfolio
A vállalat jó áron tudott tovább bővülni a lengyel akvizícióval, mondta el tegnap az Inforadio Aréna című műsorában Kassai Ákos, az E-Star vezérigazgatója. Az első negyedéves gyorsjelentés is azt bizonyítja, hogy az EETEK megvásárlása azonnali eredménytermeléssel jár. A projekt nagyságrendileg a marosvásárhelyinél háromszor nagyobb eredményt termel évente, miközben a beruházás mértéke nagyságrendileg azonos.

Kassai Ákos elmondása szerint technológiai okokat figyelembe véve az alternatív és megújuló energiaforrásoknak elsősorban a hőigények kielégítésére kell fókuszálniuk. A megújulók közül a szél és a víz tekinthetők olyan technológiáknak, melyek villamos áram termelésére is alkalmasak. A megújuló szektorban káros volt az utóbbi évek magyar szabályozása, hiszen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés