Előfizetői tartalom

Bencsik: "2013-tól lehet új megújuló támogatási rendszer"

Portfolio
Bencsik János a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára egy mai konferencián úgy fogalmazott, hogy a megújuló energia támogatási rendszerrel, a METÁR-ral kapcsolatos jogszabályok hatályba lépésének reális időpontja 2013. január 1. Ez további féléves csúszást jelent az utolsó kommunikált céldátumhoz képest.

A Heti Válasz és a Figyelő mai közös energetikai konferenciáján Bencsik János az NFM klíma- és energiaügyért felelős államtitkára az új megújuló támogatási rendszerrel (METÁR) kapcsolatban elmondta, hogy háromszintű jogszabályalkotásra kerül majd sor. A legfőbb keretszabályok törvényi szinten kerülnek majd meghatározásra, a lényegi elemek kormányrendeletben, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés