Előfizetői tartalom

Európa egyik legnagyobb e-flottájának kiépítését tervezik a szomszédban

Portfolio
Az idei évtől zöldbe vált az Osztrák Posta. A társaság kizárólag megújuló forrásból vásárol áramot, önkéntes kvóták vásárlásával egyenlíti ki a szolgáltatásához kapcsolódó CO2-kibocsátást, számos épületére napelemeket szerel, és ezen felül Európa egyik legnagyobb e-flottájának kiépítését tervezi - számol be a BusinessGreen.

Az Osztrák Posta nyilvánosságra hozta, hogy a következő három év leforgása alatt mintegy 1000 elektromos járműből álló flottát készül kiépíteni, amely így a társaság teljes járműparkjának 10%-át teszi majd ki. Az Osztrák Posta már most is számos elektromos járművet használ, a társaság jelenlegi flottájában 18 elektromos autó, 75 elektromos robogó és 100 elektromos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés