Előfizetői tartalom

Megoldás a magas árakra: jön a baktériumbenzin?

Portfolio
Gyakorlatilag a tökéletes megoldást kínálja egy amerikai cég a világ üzemanyag-ellátásának problémájára. A társaság állításai szerint kész technológiával rendelkeznek ahhoz, hogy szén-dioxidból, vízből és napfényből - egyéb nyersanyagok felhasználása nélkül - a mai technológiákat kiszolgáló folyékony szénhidrogént állítsanak elő.

A titokzatos céget Joule Unlimitednek hívják, és alig pár éve létezik. Ahogy az az ilyen forradalmi áttörést ígérő társaságoknál lenni szokott, a fejlesztéseket sokáig teljes titokban folytatták. Sok részletet még most sem lehet tudni, azonban az alapkoncepció mára már ismertté vált, a társaság tényleg minden eddigi eljárástól különböző megoldást tervez a bio-üzemanyagpiacra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés