Előfizetői tartalom

Jövőre 1,6 milliárd forintos támogatás mehet zöld közlekedésre

Portfolio
A kormányzat a 2011. évi kvótabevételekből közel 2 milliárd forintot a Zöld Beruházási Rendszer (ZBR) Panel II Alprogram forráshiányának csökkentésére, míg 700 millió forintot a "Mi otthonunk felújítási és új otthon építési Alprogramra" benyújtott pályázati igények forráshiányának pótlására fordít. Jövőre 1.6 milliárdos kerettel újabb konstrukció indul a közösségi közlekedés zöldítése érdekében, a napkollektoros kiírás beadási határideje három hónappal kitolódik - jelentette be Bencsik János energiaügyért és klímapolitikáért felelős államtitkár Budapesten egy Bartók Béla úti felújított társasház ünnepélyes átadásán.

"A ZBR Klímabarát Otthon Panel Alprogram keretében megvalósult fejlesztés teljes beruházási összege 260 millió forint, amelyből az állami támogatás mértéke összességében több mint 133 millió forint volt, ezt egészítette még ki az Újbuda Önkormányzat további több mint 25 millió forint vissza nem térítendő támogatása. A felújítás évente közel 342 tonna szén-dioxid...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés