FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Mi folyik az E-Starnál?

Portfolio
Az elmúlt egy év költekező politikája miatt megromlott az E-Star likviditási helyzete, ami miatt Soós Csaba 10%-nyi csomagot értékesített a vállalatban meglevő részesedéséből, hogy a befolyt pénz nagyrészét alárendelt kölcsöntőke formájában a vállalat rendelkezésére bocsássa. Az elnök-vezérigazgató elmondása szerint az idei évben a központi költségeken sokat fognak faragni, de egyesével megvizsgálják majd a projektek eredménytermelését is, és a nem megfelelőktől adott esetben már az idei évben megválhatnak. Az átalakításokat követően indulhat csak el a további építkezés, mely akár a jelenlegieknél jóval kisebb projektméret megcélzását is jelenti.

Kapcsolódó cikkünk2012.02.01Tíz százaléknyi E-Star részvényt adott el tegnap Soós Csaba (2.)Portfolio.hu: Múlt héten vezérigazgató-váltásra került sor a cégnél, tegnap pedig igen jelentős mértékű csomagot adott el az általa tulajdonolt E-Star részvényekből. Minek köszönhetők ezek a nagy változások? Soós Csaba: A társaság igazgatósága továbbra is úgy látja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés