Előfizetői tartalom

Zöld benzinkutat avatott ma a MOL

Portfolio
50 százalék feletti energiamegtakarítás, alternatív energiahasznosítás, 10 tonna CO2 gáz kibocsátásának semlegesítése és az újrahasznosított anyagok tudatos alkalmazása a töltőállomás kialakításakor. Átadták a MOL első hazai zöld töltőállomását Budapesten, az Istenhegyi útnál. A beruházás mintegy 300 millió forintot tett ki - olvasható az olajtársaság közleményében.

"A felújítás eredményeként az Istenhegyi úti MOL-kút homlokzatának jelentős részét és tetejét is örökzöld növények borítják, amelyek télen szigetelnek, meleg nyári napokon pedig csökkentik a hőmérsékletet az épületben, valamint egész évben, dús friss levegőt biztosítanak a környezetnek, és mintegy 10 tonna CO2 gázt semlegesítenek évente. A most felújított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés