Előfizetői tartalom

Rekord év volt az MKB-nél

Portfolio
A Magyar Külkereskedelmi Bank április 25-én tartotta évi rendes közgyűlését. Erdei Tamás, elnök-vezérigazgató kellemes helyzetben volt, amikor a részvényeseknek a 2001 évi eredményekről kellett számot adnia, hiszen 2001 mind a forgalmi adatok mind az eredmény tekintetében az MKB rekord éve volt, a KPMG által auditált mérleg minden területen a tervek túlteljesítését mutatja.

A 2001. évi eredmények alapján javasolt és a közgyűlés által jóváhagyott 20%-os osztalék a tulajdonosok szilárd elkötelezettségét jelzi az MKB belső forrásból történő tőkeakkumulációjának, ezáltal hosszú távú növekedési lehetőségeinek támogatásában. Az MKB 2001. évi teljesítményét nagyvállalati, kis- és középvállalati valamint lakossági stratégiája...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés