Előfizetői tartalom

Töretlen az Erste érdeklődése a Postabank iránt

Portfolio
Továbbra is töretlen az Erste érdeklődése a Postabank iránt, a regionális álmokat dédelgető legnagyobb osztrák pénzintézet reális ár esetén mindenképpen meg kívánja vásárolni a saját bevallása szerint 500 ezer lakossági ügyféllel rendelkező magyar bankot - derül ki anyacég első számú vezetőjének, Andreas Treichelnek a Reuters-nek adott interjújából.

Treichel szerint a potenciálisan privatizáció előtt álló magyar pénzintézet megfelelő ár esetén vonzó lehet az Erste számára. A vezető elmondása alapján Magyarország az egyetlen számukra rendkívül fontos és érdekes piac, ahol be kell ruházni a piaci részesedés növelése érdekében vagy zöldmezős beruházás, vagy akvizíció formájában. Mint ismeretes az Erste jelenleg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés