Előfizetői tartalom

OBA vagyonkezelés: bekerült az OTP és a CIB, kiesett a Takarékbank és a Raiffeisen

Portfolio
Az Országos Betétbiztosítási Alap Igazgatótanácsa döntött a szeptemberben kiírt portfolió- és letétkezelési pályázat nyerteseiről. Eszerint a következő egy évben az OBA 35 milliárd Ft-ot meghaladó vagyonát megosztva az OTP Alapkezelő Rt., a CA IB Értékpapír Befektetési Alapkezelő Rt. és a CIB Befektetési Alapkezelő Rt. kezeli, míg a letétkezelési feladatokat az ING Bank Rt. végzi.

Az OBA nyilvános, egyfordulós letétkezelői, valamint kétfordulós portfoliókezelői pályázatának nyertesei 2003. január 1-től egy évre szóló megbízás alapján látják el az Alap letét-, illetve vagyonkezelői teendőit. A szerződések további két évvel meghosszabbíthatók. Az OBA mintegy 35 milliárd Ft vagyonát a kiválasztott portfoliókezelők kizárólag állampapírokba...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés