Előfizetői tartalom

OTP: fókuszban a DSK

Portfolio
Az előzetes adatok szerint jó 2. félévet tudhat maga mögött az OTP legújabb kiszemeltje a régióban. A bolgár DSK bank képviseletében Kaszimir Angarski a Reutersnek elmondta, hogy az előzetes adatok alapján a bank tavaly 50 millió levás (27 millió dolláros) adózás előtti eredményt tudott felmutatni, miközben mérlegfőösszege 2,029 millió levára nőtt, amely meghaladja az 1 milliárd dollárt.

A fenti számok optimizmusra adhatnak okot, a bank szépen növekszik, bár sok következtetést a fenti adatokból nem lehet bevonni. Amennyiben az OTP a most folyó privatizációs eljárásban az első kört sikerrel veszi, úgyis igen alapos vizsgálat alá veszi a céget, s a döntését valószínűleg el kell fogadnunk. Mint ismeretes az első ajánlatok beadásának határideje január...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés