Előfizetői tartalom

"Az EU integráció elsősorban előnyöket biztosít a K&H Banknak" - beszélgetés Rejtő E. Tiborral

Portfolio
Rejtő E. Tiborral, a K&H Bank vezérigazgatójával a 2003-as év és az EU csatlakozás K&H Bankot és a magyar bankrendszert érintő kihívásairól beszélgettünk. Rejtő véleménye szerint az idei évben a lakossági piac további növekedése mellett a vállalati hitelezés dinamikája nem fogja meghaladni a tavalyi évet, a hitelelbírálás szigora pedig növekedni fog. Az új kihívások ugyanakkor szükségessé teszik a bankok közötti kooperáció erősítését. A beszélgetés során megtudtuk, hogy fontos-e a K&H számára a Postabank privatizációban való részvétel, s hosszútávon hány univerzális bank működhetne hatékonyan Rejtő szerint Magyarországon. Interjúnkban a K&H első embere elmondja azt is, hogy milyen lehetőségeket rejthet a K&H és a magyar bankok számára az EU csatlakozás, és mi lehet a magyar bankok sorsa a csatlakozást követően. Portfolio.hu: A K&H Bank az első három negyedév alapján kifejezetten jó évet zár az idén. Mely tényezőknek volt köszönhető a jó idei szereplés?

Rejtő E. Tibor: Bankunk valóban sikeres évet tudhat maga mögött. 2002-ben nemcsak hogy elértük kitűzött céljainkat, de sok területen túl is szárnyaltuk azokat. Ezt elsősorban a munkatársak áldozatos munkájának köszönhetjük. Nehéz év áll mögöttünk; 2002-ben bár magasra tettük a mércét, mégis megoldottuk az előttünk álló feladatokat. Sikeresen befejeztük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés